Den här känslan

Jag är vän av ljuset. Motsatsen är inget alternativ och om jag skall vara ärlig så sitter jag och drömmer om den där brittsommaren som skall komma just i morgon. Jag ser framemot ljus, sol och lite värme.
I går kände jag mig trött och ganska orkeslös och bestämde mig för att i dag skulle jag göra enbart det som jag verkligen behövde göra. Det vill säga att jobba. I går hade jag bestämt mig för att ha en ledig kväll och att gå och lägga mig tidigt.
Så blev det nu aldrig utan jag åkte till klubben nästan direkt efter jobbet, något jag inte ångrar nu. Ibland är just själva utmanandet av sig själv det där som åter tänder den där elden i en och får en att gå vidare med ny energi. precis som en stund vid ett vatten, eller några minuter med solen i ansiktet.

Jag gläds över att den här bloggen fortfarande har många läsare och sista veckan har dessutom många nya hittat hit. Söndagens inlägg Blunda och säg mig vad du ser där brorsans låt med samma namn fanns att lyssna på hade nästan 3000 spelningar. Känns extra roligt att få kunna vara med och bidraga till att bra musik sprids.

Jag ser framemot brittsommaren. Nu säger de på vädret att "brittsommaren håller i säg". Det gör mig lite skeptisk, men också konfunderad. Det låter precis som att jag just är i den där "sommaren" ?
Saker blir sällan som man tänkt sig. Det är jag väl medveten om, men att eventuellt blivit snuvad på en brittsommar känns tufft. Så jag går och lägger mig, trött, men nöjd och i balans. Inget skall få rubba den här känslan.