Den viktiga bilden
Jag har framförallt under Italienresan fått frågor som handlar om vad jag använder för kamera när jag tar de kort som jag använder till mina inlägg. Kan låta som en konstig fråga, men i det här fallet så förstår jag att ni som följer min blogg har uppmärksammat vilken fokus, färg och skärpa bilderna har. Jag kan inte annat än att imponeras själv. Äntligen kan man ta de där bilderna nu så att de faktiskt ser ut som det faktiskt gör. Det man förr behövde åtskillig tid med att fixa till med justa filter, ordnas nu till direkt

Efter att jag under några år haft Samsungmobiler, gick jag över för ett tag sedan till Huawei och den senaste modellen P20 Pro som skall vara marknadens bästa mobilkamera och jag blev INTE besviken.

Det är lätt att imponeras över hur bilderna blir i mörker, men också skärpa och den riktigt bra färgåtergivningen. Det där att kameran har stöd av AI som är en typ av intelligens som hittar den där perfekta färgåtergivningen är riktigt, riktigt bra.
Förutom kameran måste jag också nämna batteritiden som är suverän i jämförelse med vad jag tidigare varit van med. Föresten inte nog med det; Den laddas också extremt fort och här behöver man inte vänta länge förrän den är helt uppladdad igen.
För den intresserade hittar ni produktinformation här.