Det där jag skulle gjort istället, men får bli en annan dag.

I kväll efter att jag kom hem från träningen och jag börjat förbereda mig för natten överaskades jag ännu en gång och när jag öppnade dörren möttes jag av kärlek och den här paketen. Att bli 50 är sannerligen inte dumt om man skall fortsätta att uppvaktas varje dag på det här viset.

Natten är på gång. Jag lyssnar på tystnaden nu. Just den här stunden varje dag kanske är min bästa. Den är inte lång, men det är min stund.
Och kanske hade jag tänkt att just den här kvällen skulle sluta på ett annat sätt, för ibland kommer bara saker över en som man måste ta tag i och göra, men här någonstans tar det slut. Time is up. Jag orkar inget mer i kväll, hur gärna jag än velat.
Jag skulle skrivit på min bok
Jag skulle sagt de där orden till min son
Jag skulle hört av mig till den där vännen jag inte pratat med på evigheter om det bara så skulle vara för att fråga hur det är.
Jag skulle fortsatt läsa om H C Andersen
Och jag skulle letat fram en ny serie för att sedan "spara" den till den dagen då man behöver något " att ge sig in i" när den dagen kommer då allt känns så tungt där "ute".

Så jag retirerar nu för att omgruppera, för att i morgon komma tillbaka med dubbelstyrka.
Här är det god natt!