Det speciella ögonblicket

I allt det roliga som hänt de senaste dygnen som t ex att mitt bokmanus gått i tryck , har det också funnits förtvivlan oro och sorg. Livet är stundtals riktigt tufft och långt i från rättvist. Därför var det särskilt speciellt att komma hem i kväll och höra ljuv musik och se de där två i soffan som inte längre är barn, utan vuxna, med var sin Tommy-gitarr i knät, spelandes sånt som jag också uppskattar. Just där och då var jag helt övertygad om att livet inte kunde bli bättre.

Och att ta den där bilden och föreviga alltihop skulle vara så typiskt jag, men jag lät bli. Det fick bli en annan bild som fick pryda detta inlägg. Ville inte störa den där speciella stämningen.
Utan jag satte mig där bredvid. Tittade och lyssnade och insåg att jag upplevde ett av de där speciella ögonblicken i livet som man aldrig kommer glömma. som alltid kommer finnas bevarat på en plats nära mitt hjärta.