Die a happy man

En vecka sedan jag var på klubben. Nu är den stängd för i år. Inga mer tidiga lördagsmorgnar i dojon förän i januari. På bilden lyser det om där stället. Det kontsgjorde ljuset gör bilden pigg och glad. Det känns bra. Ett bra avslut. Dessutom ler jag. Snyggt. Allt annat är bara trötthet och slutkördhet. Jobbade sedan en vecka till. I går kväll gick jag på ledighet. Inget mer jobbande i år. Den där känslan är obeskrivbar. Ett tufft år. Ett gäng ljusglimtar för mig personligen, förövrigt - ett skit år. Aldrig tidigare har omvärlden påverkat mig som i år. Aldrig tidigare har omvärlden gjort mig så nedstämd och bedrövad.
Aldrig har vin smakat så bra som nu. Game - set - and match.

9 grader ute, grå himmel och duggregn. Identiskt med midsommar 2015 i Färgelanda. Mycket av livet handlar om att härda ut och njuta av det lilla när det väl kommer. I kväll skall jag tänka på de där goa stunderna jag haft detta år som fick mig att le och skratta inombords. Sedan skall jag spela och lyssna på det mest banala, men viktigaste här i livet; sånger om kärlek.