Drömmen om något annat

Det är en kall, men strålande dag. Det är härligt vintrigt utanför, men när jag skall lägga in den där bilden som visar ett fint vinterlandskap från min promenad tidigare idag, så tvekar jag.. Jag möts av olust och känslan av att jag inte alls vill vara med om det här. Jag vill dit solen lyser varje dag. Jag vill ha sol som bränner på min hud och istället hittar jag den här bilden från i somras då jag var solbränd och pigg. Trots denna soldränkta vinterdag är jag blek och trött... Så jag drömmer mig bort. (Jodå, även en man i min ålder kan göra det). Helst av allt vill jag till Florida Keys och med ens börjar jag titta på resor dit. Helst vill jag åka så fort som möjligt, men mer realistiskt i juni. Jag tittar på min youtube-kanal sedan. Kollar på några av mina egna filmer från Florida. Ingen annan plats har jag rest så mycket i som just Florida. Trots det vill jag bara ha mer, mer och mer.
Klippet nedan är från South Beach som man hittar i slutet av Duval Street. Ett ställe för alla "locals". Skönt om man vill slippa alla turister. Just där och just nu vill jag vara där och inte ha något annat på agendan än lättja.