Efter solsken kommer regn

Och efter solsken kommer regnet som en renande störtflod över oss och gör oss alla påminda om att inget varar för evigt, inget är beständigt. Inte det vackra vädret, inte ledighet....
Och jag kallar allt för en "renande störtflod just därför att förändring inte alls behöver vara till ondo. Inte ens regn. För egen del ger dig mig lite andrum för att ordna med en del "inne saker" som fått ligga och vänta. För bara tanken av att vara inne när solen skiner och kvällen är ljum, får mig att få dåligt samvete. Jag välkomnar regnet från och med nu.

Och nu när jag äntligen fått igång min hemsida känns det lite som en lättnad, en skön känsla att till slut fått sjösätta något som jag länge haft i tankarna att göra. Att sedan ha en alldeles egen bloggplats, en egen plattform att jobba från känns både inspirerande och spännande.
Just nu är jag i skissartagen över hur hemsidan skall utformas vidare. Mycket idéer finns som måste skalas ner och portioneras till ett smakfullt innehåll. Där finns mycket kvar att göra. Något som passar sig bra att göra under lediga regndagar.