En bra dag

En eftermiddag på jobbet i strålande sol. Jag mot en vägg på en stol och så en stor mugg med kaffe medan jag utför ett inte allt för svårt eller ansträngande uppdrag. Ibland har man det extra bra på jobbet. En bra dag.

Idag gjorde jag slag i saken och ringde vårdcentralen angående min armbåge. Jag har sedan maj haft smärta och svårt att räta på armen.. Dessutom har jag haft rejält nedsatt greppningsförmåga med handen. För två veckor sedan började också lillfinger och ringfinger att domna bort när jag t ex använder kniv och gaffel, sitter vid ett tangentbord, spelar gitarr eller piano. Det är som om de somnar.
Förvånat fick jag tid direkt och efter 45 minuters stundtals smärtsam behandling, känns det faktiskt lite bättre. Jag har fortfarande ont, men jag har betydligt bättre greppningsförmåga.
Det här kan nog bli bra med fortsatt behandling, även om det kan ta lång tid att bli bra, eller som han sa; "om du någonsin blir helt återställd". Det där sista lät i och för sig lite sämre, men bortsett från det hade jag en riktigt skön känsla inom mig när jag lämnade vårdcentralen.
En bra dag.