En månad till CocoaI dag är det en månad till midsommar. Det är också en månad till Sol, bad, Road trips och Millers High Life...bland annat. Det känns inte så länge sedan jag och min familj senast var på Cocoa beach, eller Fort Myers och alla de andra sköna ställena. När jag nu tittar på dessa gamla kort och ser hur små Marie och Eric var, förstår jag att det faktiskt gått några år.

Det fanns en tid då jag närsomhelst kunde åka till Cocoa. 60 mil söder om Macon. Korsade gränsen mellan Georgia och Florida, I75 rätt ner. oftast med ett gäng polare. Ett trevligt helgnöje. Anlände tidig lördag morgon, åkte tillbaka upp till Macon på söndag eftermiddag.

Det är sånt där som jag minns när jag tittar på de där gamla korten. Jag minns också barnen, lyckan...De där familjeresorna.
De blir alltid lyckade.

Föresten är Cocoa Beach inte vårt huvudmål denna gång, men det liksom låter bra för mig själv att ändå säga det. Det finns så mycket positivt förknippat till det där stället som jag gärna behåller känslan av.
Denna gång blir mer av en roadtrip. Inte så många fasta mål, men i Key West stannar vi ett tag. Där har jag inte varit sedan tidigt 2000-tal.

Jag erkänner att jag håller på med den där nedräkningen mot semester. 12 arbetsdagar kvar. Egentligen några få till, men de räknar jag inte.

Det finns inget bättre än de här dagarna och veckorna innan. Den där längtan och alla dessa förhoppningar. Så därför fortsätter jag att minnas och drömma om Cocoa. Här och nu.