En minut över halv tolv

Dagen börjar i strålande sol och slutar i snökaos.
Och den här morgonen är vi ute före sju. Det handlar om att ta vara på dagarna man får.
Vi möter hundratals Madridbor som uppenbarligen tycks vara på väg hem från nattens uteliv.
Själv vandrade jag hem vi elvatiden igår kväll.

Det är ännu en solig dag i Madrid, men hemma i Färgelanda skall det nu har snöat. Funderar på det där en stund. Funderar på om det är i snöoväder som vi skall behöva åka från Landvetter hem till Dalsland?

Dagen blir fin och öm. Ännu en vacker födelsedag i mitt 49-åriga liv.
Men på Landvetter möter vi det där "snökaoset".
Vi cirkulerar uppe i det blå tills att landningsbanan är plogad.

PÅ vägen hem stannar vi till hos mina föräldrar och äter en fantastisk middag. Mamma berättar den "obligatoriska historien" om den dagen jag föddes. Om hur hon åkte ensam in till sjukhuset med taxi, om pappa som låg någonstans i skogarna runt Skövde i full beredskap på grund av Warszawapaktens invasion av Tjeckoslovakien.
Det var inget tal på permision.
Min pappa sitter bredvid och nickar och inflikar där det behövs.
Och sedan föds jag en minut över halv tolv...