En sån dag

Torsdagen den 22 januari kommer inte gå till historien som en av de bästa dagarna i mitt liv. Å andra sidan hur många gör det?
Gott att det tar på januari. Innebär att det tar på den här vintern också. "Våren, du efterlängtade skönhet - du är verkligen efterlängtad."
På väg hem i kväll sken solen så där intensivt och tungt och gjorde sitt bästa för att bädda för kvällen, mildra ängslan för mörkret och råheten. Jag kunde ha skrivit kylan också, men det skulle i rådande stund känts lite fjuttigt med tanke på att det finns de nordbor som bor ännu mer norröver än jag, som haft några dagar med nästan -40. Hursomhelst blev jag tvungen att stanna bilen där och då och kolla på den där solen på väg ner i vattnet. Gav en liten gnutta hopp om bättring.

Nu avslutar jag kvällen med att se ett avsnitt av världshistoriens bästa komediserie; MASH.
Att en serie med så många år på nacken fortfarande har förmåga att underhålla och fascinera är beundransvärt. Härligt med ett par spontana skratt i natten.

På bilden ovan jag och yngsta brorsan från träningen i går. Det var en betydligt roligare dag. Trevligt på klubben, trevligt att få träna med brorsan.
Kanske var det frågan om vem av oss två som var äldst, som underhöll mest...och gladde.
(I allafall mig)
I dag går det inte ta miste på vem som är 11 år äldre.