En stark och kreativ dag

Idag har jag verkligen varit i en stark kreativ process och haft så mycket på gång. Samtidigt har jag fått möjligheten att träffa och prata med människor, både i verkliga livet och genom online-interaktioner, som ger mig energi och som jag tycker om. Min dag har varit fylld av dessa möten och det har verkligen gett mig en aktiv semesterkänsla.
Jag hade lovat mig själv att ägna de sista veckorna åt reflektion och självrekreation, men istället har jag funnit mig själv mitt i en kreativ fyrverkeri, omgiven av positiva möten och händelser. Trots detta, inför midnatt, kan jag inte låta bli att känna tacksamhet över den energi och inspiration som dessa upplevelser ger mig.

Med vetskapen om allt det positiva som händer just nu, ser jag fram emot den långa hösten som ligger framför mig. Jag kan inte annat än känna att den kommer bli intressant och spännande, och jag är redo att omfamna den med öppna armar.
Så, här sitter jag, några minuter innan midnatt, med ett hjärta fyllt av glädje och entusiasm för framtiden. Min ledighet har visat sig vara en aktiv semester, och jag känner mig redo att ta itu med allt som hösten har att erbjuda. Med kreativiteten flödande och människor som ger mig energi vid min sida, kan detta bli en minnesvärd tid.