En vanlig kväll i januari


Morsan och farsan är fortfarande borta. Har inte hört i från dem på länge. Förhoppningsvis har sirocco dragit vidare nu. Ingen mer sand i lungor och på hud. Skulle i och för sig kunna ta det nu istället för det där vinterlandskapet som bestämt sig för att stanna. Vi har snö i januari i det här landet. Man vet det. Ändå så är det som att man förtränger det och hoppas på att just den här vintern kommer bli mild och ren på snö bara därför att november och december blev så.

Kroppen är trött och ömmar. Känns bra att jag fick ta ut mig lite på träningen igår. I dag har jag vilat, men i morgon så.. i morgon skall jag ta i ännu mer. (Hoppas jag)
Jag tittar på Farmen på fyran. Ser inte mycket på teve över huvudtaget förutom det och aldrig sånt där som kan kallas reality såpor, men Farmen gillar jag. Så där lagom skruvat och i härlig lantlig miljö. En vän visade stor förvåning i dag när jag berättade att jag ser på den där serien. Känns mycket bra att jag fortfarande kan överaska. Dessutom även dem som känner mig ganska bra.

Det snöar i den sena kvällen. Det är en plogbil som jobbar nere i centrum. Vid busshållplatsen snurrar ungdomarna runt och sladdar i sina ungdomsfordon. Allting är som en vanlig sen kväll i januari