Energiboost

Jag behöver socialisera mig mer. Ägna mer tid åt de där jag älskar.
I går satt jag med min bror och vi samtalade, drack och skrattade tillsammans. Tiden gick och vi berörde och fastnade i livets viktigheter.
Det pratades musik, spelades upp våra nya sånger för varandra och pratades dåtid. Det finns många minnen från förr som de här två bröderna delar.

A påpekade att vi blivit högljudda på slutet. Antagligen en påverkan av ju mer vin vi drack och euforin steg.

Ovanstående story är inte något unikt i sig, utan hur det skedde. Jag här nere i mörka Dalsland och min bror i den kungliga huvudstaden. Den där tekniken har gjort det möjligt att kunna dricka ihop, trots 50 mil emellan.
Det är sånt här som jag måste ta tillvara på och göra oftare. Att man kan sitta och skåla med någon och se och höra varandra på avstånd är fantastiskt!

Idag efter träning och städdag på klubben, åkte jag och hälsade på vänner som jag inte suttit ned och pratat med på evigheter. Vi bor inte speciellt långt i från varandra. Ändå har vi aldrig tid att ses längre.
Det fanns en tid då dessa ständigt fanns runt mig. Då de var min trygghet och borg.
Det var som det alltid varit. Varmt och Hjärtligt. Det fanns mycket kärlek runt det där bordet.

Jag måste göra mer av det där. Umgås mer med min bror i fjärran Sverige, trots avståndet och jag måste träffa de där som jag älskar, men inte har tid att se.

I morse vid frukosten förklarade A att hon tyckte att det var så bra att jag suttit med min bror i timmar igår (även om det blivit högljutt) och att jag skulle åka och hälsa på J och N i dag.

"Det är sådant där som ger en energi" sa hon.

Det är dags att ta sig den där tiden nu. Det är dags att fylla på energi.