Everything is broken

Jag har vilat i timmar, trots att jag borde varit ute i höstdagen. Tror dock att det känns lite bättre nu. Ingen direkt värk. Fick en ny tablett i dag som jag provat. Här får man vara sin egna läkare. Kan bli bra. Har också fått hjälp och guidning om hur jag skall ta mig förbi dessa ”gatekeepers” för att få tid på vårdcentralen. Nu har jag fyllts med nytt hopp.
Den här bloggen blev plötsligt en gnällblogg med stark klagokaraktär. Det är alltså så här det skall bli nu?

Drömmer om en härlig skogspromenad, eller att vandra i vacker natur och omgivning. De där sakerna som man ofta tar för givet. Det är min högsta önskan just nu. Men Everything is broken sjunger Bob Dylan och just i denna stund känns det högst relevant.

"Broken cutters, broken saws,
Broken buckles, broken laws,
Broken bodies, broken bones,
Broken voices on broken phones
Take a deep breath, feel like you're chokin',
Everything is broken"

Dagens nyheter släpper precis i denna stund nyheten att Ulf Kristersson ger upp försöken att bilda regering och när min son som sitter i musikstudion för höra det här så kommer han bli nöjd.
Själv kan jag konstatera en sak i dessa "eftervalstider" då det är populärt att hänga ut våra folkvalda politiker, att det ändå speglar ganska bra hur vi väljare är, gemene man och kvinna. Att politiken faktiskt skildrar samhället och befolkningen i mångt och mycket.
För som "vi" kan bete oss mot varandra! (en egen iaktagelse från veckan som bjöd på flera skolexempel i dåligt beteende)
Bedrövlig kommunikation, hot, intrigera och smutskasta. I min bok är vi helt klart värda just de politiker vi har.

Det skymmer. Jag fyller munnen med julmust och tittar ut genom fönstret. Jag lyssnar på vad Dylan har att säga, sväljer och skakar allt av mig.

"Seem like every time you stop and turn around
Something else just hit the ground"