Första april

Jag börjar morgonen på klubben. Idag är det en judodag.
Det här är en judohelg. Och ännu mer specifikt en tävlingshelg.
Jag byter arena från träningsanläggningen till tävlingsarenan. Det i dagarna två.
Heja FJK!
Fullts fokus på en sak. Det är befriande att inte vara splittrad.

Ia april, men att lura min son går inte längre. Han var orubblig denna morgon, trots tonårströtthet och dito förvirring. På klubben haglade goda försök till att luras.
Känns inte det här med aprilskämt som något förbrukat i vårt tidevarv?

Dagen fortsätter som sagt på tävlingsarenan. Jag har gjort det så många gånger förut. Jag kan känna doften, känna stämningen långt innan jag gått igenom portarna. Det är adrenalin och krut. Det är doft av linnement och krossade förhoppningar. Det är glädje och rus. Framförallt är det en arena för förbrödring när hela världen där utanför rämnar .