Första dagen

I går bestämde jag att det var dags för semester. Jag var pigg, stark och ingenting var omöjligt. I morse när jag vaknade var det något annat. Jag som annars brukar vakna tidigt och gå upp omgående ville ligga kvar, kände mig helt orkeslös och ville absolut inte gå upp. Jag fick sega mig iväg till affären vid sju för att få färskt bröd och promenaden efter frukosten var bedårande vacker, men det var som att jag inte riktigt ville komma igång.
Dagen har blivit därefter. En dag där jag i kväll kommer skriva i min dagbok; "Idag har jag absolut ingenting bortsett från att vila och sova."

Det börjar blåsa upp. Jag har en skrivsession ute. Det har varit soligt och varmt hela dagen, men nu är ett stadigt regn på väg in. Jag tittar ut på allting. Jag fyller mina lungor med den friska luften. Jag skriver några rader till på mitt bokmanus och låter väderväxlingen ha sin gång.