First Kiss

Natten går in i Färgelanda och allt tystnar.
T om buset nere vid busshållplatsen verkar lugna. Jag är dödslut. Första arbetsdagen efter en lång skön vila och jag är döströttt! Jag borde sannerligen fundera över ynkligheten i den jag bor i, Inte mycket med mig.
I dag en "mjukstart". Det är i morgon saker och ting börjar. Det är iallafall så som jag och mina kollegor tänker. Om jag nu hanterar "mjukstarter" så här illa, kommer jag få ett helsike i morgon. That´s a statement!
Midnatt är snart här. Soppan är slut. Ingen energi kvar. Dags för sängen, men jag dröjer mig kvar. Går igenom dagen. Helt ok för mig. Andra har det tuffare just nu.
Kid rock har släppt en låt från nya plattan som kommer snart. Jag har väntat. Måste lyssna på den där låten igen. Måste se videon, bilarna, tjejerna, känna redneck-känslan och framförallt romantiken.

Första raderna;

"I remember waiting for the school bus
Jenny Clayton was my first crush"

Funkar bra för mig.

"’Cause it reminds me of my first kiss
And those days that I always miss
Tom Petty on the radio
Going steady with nowhere to go"

Vilken jäkla poet han är. Mr Robert Ritchie kommer alltid vara den största för mig. Neil Young, Dylan, George Strait, Jackson Browne, Elvis Costello, John Hiatt, "The King him self" eller mästaren Hank jr i all ära...Nu är det sagt!

Godnatt!