Funderingar vid Horseshoe falls

När vi kom till Niagara i går var det mulet och regn i luften. På hotellet berättade de att de regnat en del de sista veckorna här. Något som det aldrig annars brukar göra. Vi fick också lite regn på oss, men det var inte mer än att man klarade av det. Det är varmt, men friskt och luften är så klar och njutningsfull.

De där fallen är sannerligen en turistfälla, men för mig spelar det ingen roll. Det är så oändligt vackert och man vill bara stå där..stå där i timmar och titta.

Jag funderar på de där som gav sig ut för häskskofallet. Jag funderar på Sam Patch som var den första att i en tunna överleva att ge sig ner genom fallet. ( Mitt inlägg om Sam hittar du här )
Hur var det möjligt egentligen?
De där historierna skapar bara ännu mer frågor ju mer jag funderar över dem och ser detta live.
Dumdristighet? Absolut! Än dock imponerar det på mig.