Händelser en lördag

Jag äter frukost tidigt med min son. Strax efter sju ger han sig iväg till Trollhättan.
Jag går ut med mitt kaffe och sätter mig och tar emot den kyliga, men soliga morgonen själv. Fåglarna sjunger nu konstant. Annars låg aktivitet utanför mitt hus.
Jag hittar det här kortet sedan. Numera är man bortskämd att minnen dyker upp i ens flöde i den socmediala världen. Ett år gammalt kort på mig och dessa grabbar. De är ett år äldre nu, ...detsamma är jag.
Idag håller Karl två träningspass för ett trettiotal entusiastiska barn och Eric tillbringar helgen i Trollhättan som funktionär på en av landets största judotävlingar. Det där känns bra för en föreningsmänniska och klubbledare som jag.

Och helgen kommer jag till största del tillbringa själv då både arbete och fest kommer sysselsätta resten av familjen. En del judo kommer det förstås även bli för mig, men förövrigt ser jag framemot lugn och frid.