Happy Monday

En ny vecka kommer och går och jag känner mig stark och full av energi. Detta trots att jag känt mig ganska trött under hela dagen.
Tänk vad mycket den personliga sinnestämningen gör. Tänk vad mycket lättare allt känns om man går in positivt och förväntansfullt i det som ligger framför en.
Skillnaden på mig nu och för två veckor handlar bara om inställning. Förutsättningarna har varit de samma. Inget har förändrats till varken det positiva eller negativa de sista två veckorna, utan skillnaden ligger i hur jag mött dagen.

Jag är ofta glad och positiv, men som för alla andra har man de där sämre dagarna, eller kanske t om de där sämre perioderna i livet. Man hamnar fel helt enkelt och sedan har man så svårt att komma rätt igen. Ibland skyller vi på förutsättningarna. Jag vill gärna påskina att det i mitt fall berott på mörker, kyla och tristess. Att januari är svårt att leva här uppe i norr.
Som tur är har jag fått hjälp av andra när jag själv inte haft förmågan att komma rätt. Hjälp genom att ha tålamod med mig, att möta mig med leenden och istället för medömkan, vara som "vanligt" och påverkat mig till att ta tag i situationen.
Jag är så innerligt glad att det finns såna personer i min närhet. Människor som lyfter mig, när jag själv inte har förmågan att resa mig.