Helgen innan allt drar igång

Lördag kväll och en vecka som gick med raketfart. En helg vigd för föreningsplanering. Det är mycket som måste vara på plats innan en ny säsong drar igång. Men det måste också finnas utrymme för avkoppling och avstämning med familj. Som på bilden, jag tillsammans med en av mina bröder i en kanot nu i eftermiddag. Härligt och nödvändigt.

Det är konstigt. En dag är det så dags att ta på sig strumpor och långbyxor och lotsas vara bekväm med det. Självklart är man inte det efter några veckor utan, men man står ut, man säger inget, bara kör. Det är konstigt. Vi människor är verkligen fenomenala på att anpassa oss.
Och när man precis hade anpassat sig till en dag utan varken början eller slut, är det dags att påbörja en dag med mycket tydliga sådana.

Trots lördag kväll är mitt fokus ändå på nästa vecka. Veckan när allt drar igång på riktigt eller för den delen fortsätter. Andra arbetsveckan som nu dessutom behöver en planering för fortsättningen. En planering som jag bör få gjort denna helg om allt skall kunna funka...

Nu - jag i det rum som jag kallar biblioteket. Teven på väggen är på. Någon film som jag inte följer. Jag stirrar in i en bokhylla. Bokpärmar med titlar. Rummet är varmt och jag öppnar det redan öppnande fönstret ännu mer. Går till köket och häller ut vinet jag har i glaset och fyller på med en annan sort. Provsmakar..
Biblioteket tar emot mig något svalare. Jag börjar skriva på något som skall bli det här inlägget. Det är lite lördag kvar. Det är lördagen innan allt drar i gång. iallafall är det så det känns.