Hemvändarveckan

Det är inte lätt att stänga ute allt som distraherar när det är OS-tider.

Jag går uppe tidigt för att komma i gång och faktiskt få gjort det där som jag vill få gjort idag. Jag går också upp tidigt för att jag tycker om det. Älskar den där känslan av att vara själv uppe, dricka kaffe, ta del av morgonens nyheter.
Man pratar om en hemvändarvecka. Folk håller till ute på vägarna för att ta sig hem för att förbereda sig för att återgå till normala gängor.
Jag använder denna "hemvändarveckan" för att komma i ordning och planera hösten. Det är en förutsättning för att jag skall ha möjlighet att hålla uppe mitt hektiska liv. Planering är med andra ord min framgångsfaktor för ett drägligt liv. Dock kräver planering för mig att jag kan koncentrera mig och framförallt kan stänga ute allt som distraherar. Alltså..med andra ord inte ha på teve, stänga av alla sociala medier och isolera mig från omvärlden...

I går kväll ägnade jag ett antal timmar med att tömma min telefon på bilder och sortera dem. Tusentals foton från juni och juli månad, som skall sparas för framtiden. Vi lever i en fantastisk tid då vi kan dokumentara på ett sådant smidigt och roligt sätt. Då är det också viktigt att ha bra ordning på dem.

Till detta inlägg väljer jag en bild från Glewiston, Florida. Vi är djupt inne i Everglades och den för amerikanska mått smala vägen skall ta oss till en park där vi skall få vara nära naturen och de vilda djuren. Vi var på väg.
Denna bild får också visuella den "nya" resa jag är på väg på. Detta tillsammans med miljontals andra. Att möta en höst med förväntan och spänning.