I dag går jag vidare

Idag har det regnat. Flera timmar i streck. Men de första timmarna sjöngs det hoppfullhetens musik av ett gäng ihärdiga fåglar som inte fruktade lite sommarregn. De fick dock även de tillslut ge upp. Eller ge upp är är nog inte rätt ord. Det var en tillfällig reträtt, för nu är de tillbaka igen, mer ihärdigare än någonsin.

Jag går ut och kan konstatera att det blivit lite varmare och behagligare. Maj har inte bjudit på något överdrivet härligt väder om man räknar bort några få dagar. Och värmen har det varit snålt tilltaget med.

Snart juni. Nu rusar det på. En spännande tid ligger framför mig på flera sätt. Har saker på gång. Och någon överaskning. Mer kan jag inte säga.
Men det är tid att ta några rejäla steg framåt. Att gå vidare.

Även min blogg skall få sin beskärda del. Här skall utvecklas och en ny kurs skall läggas fram. Mycket skall förstås få vara som det är. Jag behöver bara få inspireras.

Så jag går vidare. Planer och idéer. Inga stora steg. Det är jag för rutinerad för. Maklig takt framåt med fast blick mot nya mål.

Efter regnet känns allt så befriande och enkelt.