I en rättvis värld

40 veckor gjorda. Tänk er det; redan 40 veckor gjorda på det här året!
Inte mycket kvar nu. Det är dag 278 om man skall fortsätta med att vara exakt och mindra än 25 procent kvar av det här året. Kvällen sluter sig runt dagen, det mörknar. Jag förbereder mig för ännu en vecka. Jag är en av alla dem som nu i denna stund gör det samma. Vi som förbereder oss. Vi som har blicken fram emot en ny dag, en ny vecka. Och kanske hoppas några precis som jag att morgondagen skall bli aningens bättre än denna dag. Att det kan vara lite ljusare, kan kännas lite lättare.
Och kanske hoppas man också som jag att de knappa 25 procenten av detta år som är kvar, kan hjälpa upp oss på plus. För jag är mycket medveten om att alla dagar är långt i från perfekta, men i en rättvis värld måste det väl någon gång jämna ut sig? (Om det nu hade funnits en sådan)