I’d trade all of my tomorrows for one single yesterday

Kris skrev den enskilt bästa textraden i historien: ”I’d trade all of my tomorrows for one single yesterday”. Det tänker jag på i denna stund då jag istället för att ta mig för en del måsten så här alldeles innan jobbstart och i stället slår mig ner i den där stolen som ser så inbjudande ut och jag lutar mig bakåt.
Me and Bobby Mcgee och Kris Kristofferson far igenom mina tankar och det är lite så jag tänker nu så här timmarna innan det här tar "slut". Att den här sommaren har varit så fantastisk fin och att jag faktiskt i denna stund skulle kunna ge rätt mycket för att få just en sådan dag till.

Nu är det över, nu är det slut för denna gång. I morgon blir allt annorlunda. Eller så behöver det inte bli det, eller? Förvisso en liten annan agenda, men det jag menar är att det handlar om hur vi vi möter upp en ny dag, vilken inställning vi vill ha till den och att vi faktiskt sätter vår egen agenda hur vi vill att den skall kännas.
Det har varit en fantastisk sommar, en fantastisk ledighet och nu skall jag faktiskt också ha en fantastisk start på denna andra halva av detta år. Iallafall måste det vara min ingång och mål om jag överhuvudtaget skall kunna njuta av tillvaron och att jag verkligen kan känna att jag lever här och nu och det starkt och tillfreds.