If it makes you happy

Och söndagen blev en gråmulen dag som sin föregångare och promenaden blev blöt, men härligt frisk.
Och äntligen en dag utan krav och inbokad agenda. Sheryl crow manar på och jag får upp lite tempo. Rummet är numera ett musikrum. Lyssnar på brorsans nya sedan. Han har gjort nytt material. En ny låt i sann Ronny-anda. Två år senare. Första låten på länge och jag önskar att jag varit där nu. Att jag fått skriva musik. Är det något som jag verkligen skulle vilja göra nu så är det det. Återigen, hög tid för mig att jobba om prioriteringsordningen. Det blir mer låtar med brorsan. En del väcker oväntade minnen. Några får mig att spela fram till nästa snabbt. Inte för att det är dåligt, utan snarare tvärt om, men det beskriver en smärtsam tid även för mig. Livet går vidare. sekunderna tickar...
Det blåser kraftigt ute. Jag hör det tydligt nu när jag stängt ner musiken. Minuterna går. Jag blir äldre. Tick tack, tick tack... En ny vecka står redo och jag sveper mitt vattenglas med vänster hand och tänker på den här muliga, blåsiga dagen, på min bror, på mitt liv och...Sheryl Crow...
"If it makes you happy
Then why the hell are you so sad"