Inför helgen

Idag dyker den här bilden upp i mitt sociala flöde och det påminner mig om att det absolut bästa med t ex facebook är dessa års-tillbaka blickar. Bilden är tagen 2014 och jag sitter längst fram och min son står längst till vänster. Det händer mycket på 5 år. Det ser man främst på sina barn. Bilden är tagen från en judotävling. Det är strax innan tävlingsstart. Det är mycket spänning i luften, förväntningar och nervositet, men också glädjen över att få vara med i ett bra sammanhang.
I morgon anordnar vår klubb vår egna tävling Judodraget 2.0. Min son har tillsammans med några andra klubbvänner åkt till Trollhättan för att lasta tävlingsmatta. Numera tar han ett aktivt ansvar i föreningen. Som förälder känns det förstås i hjärtat. En glädje och stolthet som är obeskrivlig.

I klubben finns det många som tar ansvar. Aktuellt just nu är de som ordnar med tävlingen för att det skall bli en sån bra upplevelse för tävlande, publik och funktionärer som möjligt. De är dagens stora hjältar. I eftermiddag skall jag själv ta mig till tävlingshallen och hjälpa till med förberedelser. Min insats är blygsam i jämförelse med många andras.
Det är i morgon som det gäller. Heja oss - heja FJK!