Inget är vackrare än nu

Jag kom mig aldrig bort från det här jag har hemma. Inget utland, inga roadtrips. Ingenting blev egentligen som planerat. För det finns det förstås anledningar, men istället för att prata om de, väljer jag istället att stanna i det som blev. Några dagars härlig påskledighet i hemmets trygga vrå. Härliga naturupplevelser, biobesök, judohappenings och sena kvällar och nätter med hockey, avstämning med vänner, avstämning med mig själv och några böcker lästa.
och nu.. så här i distans från påsken, känns det som att det är vår på riktigt. Även om vädret inte kunnat kallas "vårväder" hela tiden.

Det är en ny dag, en ny vecka. April är fin, men en nyckfull vän. Jag på väg till jobbet. Det är en vacker morgon - ljus och hoppingivande. Allt återgår till det normala ...men ändå inte. Inget är vackrare än nu.