Innan ännu en roadtrip

Jag är på väg igen. Dags för ännu en roadtrip. Det är liksom viktigt att bara fortsätta när man fått upp farten. Jag skall åka tillsammans med den den där stiliga mannen på bilden som stirrar argt på mig. Men han är snäll (liksom jag) Bilden togs inför en tävling. Då skulle man se "arg ut". Visa sitt fighting face. Det gjorde vi bokstavligen. Om några timmar kommer vi bara le och det tillsammans. Jag, han och våra två söner. På vår resa upp i landet. Antagligen kommer vi stanna vid en sjö. Roadtrips och sjöar är bra.

Klockan har letat sig över midnatt. En ny dag är här. Numera är det mörkt vid den här tiden. Tråkigt på sätt och vis. Tänk att det inte alls var länge sedan det var ljust så här dags. Men det är fortfarande hett och när jag skriver det här torkar jag svettdropparna från min panna. Ölen som jag dricker kyler knappt ner mig inombords. Hettan har verkligen hållit oss svenskar i ett järngrepp en tid nu.

Tränade i kväll. Mitt knä höll. Mina träningsförväntningar har sannerligen förändrats...
Men så körde jag en del med min son också. Kul! Något som jag ser framemot att få göra mycket mer i framtiden. När jag var i hans ålder tränade jag i hop med min farsa. Det var kul. Och så med brorsan förstås. Vi ville nog i och för sig mer försöka döda varandra, än att fightas väl. Men det var en härlig tid. Sådant där som man minns när man blir äldre. Sådant där som jag tänker på just nu. Om några timmar är jag på väg. Roadtrip.