Innan dagens händelser

Det är jag och denna morgon
Om en stund så börjar SuperkidZ ...Judoläger i dagarna två. Klubbens största event.
Jag tänker på det medan jag tittar ut över samhället. Det innebär ännu en tidig morgon. Ännu en tidig lördag, men sedan är det slut...för ett tag.
Och jag är trött, men känner mig ändå fokuserad och från håll, längre bort hör jag hundskall. Hundskall som på repeat. Inget slut. Stör mig dock föga. Jag har med åren blivit bra på att stänga av och jag fortsätter ta in denna morgon, nu i ganska stora mängder..
Det finns mycket att tänka på. Mycket att fundera över. Mycket att ta tag i.
Men ännu är morgonen mulen och ofärdig och solen och värmen har ännu inte vältrat in. Nu skall jag snart åka. Det vankas skratt, glädje och hålligång. De där tankarna får vänta, nu är jag på väg.