Inspiration genererar sällan själva görandet. 

Regnet höll sig borta så länge som vi var i Marstrand.
Ibland har jag sannerligen världens bästa jobb. Jag njöt i fulla drag av guidningen av fästningen, av fikan på kafét nere vid hamnen och så den mäktiga lunchen på värdshuset förstås.
Nu försöker jag hitta tillbaka till den där goa känslan som lyfte mig så tidigare idag. Jag har ett quiz inför morgondagen att göra och jag skall arra tre låtar. Tyvärr tycks energin till det vara som bortlåst. Tänk vad man styrs av tidens ingivelse och lika lätt som det är att ryckas med i stundens händelser, lika svårt kan det vara att verkligen ta tag i de där sakerna som står på ens "To do list".
Egentligen borde jag lära mig att inte vänta på inspirationen för att starta upp något. Det är ju själva görandet som faktiskt genererar inspirationen.
Nu skall jag göra ett quiz!