Inte perfekt

Kvällens träningspass hade möjlighet att bli perfekt. Bra med folk på mattan och härlig stämning. Då gick strömmen...
Nattsvart. Vi fortsatte att köra, men allt blev begränsat. Då sa någon att det iallafall skulle bli ett bra blogginlägg. Något som jag var tveksam om. Det gick ju inte ens att ta en vettig bild. Nåja, en bild i en stor svart träningshall kanske man inte skall förvänta sig bli så bra...
Sedan har jag tänkt på det där. Vad är ett bra blogginlägg egentligen? En sak har jag lärt mig under mina tretton år som bloggare och det är att det ofta är det mest oväntade som blir mest läst. Det man inte räknar med. Man lär sig knep med åren. Hur man får uppmärksamheten till sig, hur man utnyttjar dagens timmar och människors vanor. Sedan är det tillfällighetr också. Det handlar om att hitta rätt i rätt tid och med rätt inlägg. Som ett lotteri.

Jag har den där svarta bilden från kvällens träningspass. Den säger inte mycket. Jag tittar på den. Det är svart. Jag sätter på musik därefter. Min antisvart-lista som jag döpt till ”Håll ut”. Den spelas mest hela tiden. Som ett vaccin mot det dåliga.
Kvällen blev inte perfekt, men den blev inte dålig heller. Jag har den där bilden, jag tittar på det svarta. Vi höll ut i kväll, det blev inte perfekt, men vi kämpade för att det skulle bli det.