Inte så mycket Rock´n roll kvar

Jag var på konsert i måndags.
En av fördelarna med mitt jobb att på betald arbetstid faktiskt få njuta av bra kulturella inslag,
Sånt där som skapar ett sug efter att stränga om gitarren och gå i genom sin reportoar.
Kanske beror det på våren? allt som föds på nytt. Känslan att jag känner mig redo för att skriva nya sånger och faktiskt sätta mig ner och skapa igen.
Jag har en kollega som ligger på och tycker att vi skall starta ett band. Han tror att jag fortfarande har mycket rock´n roll inom mig. Jag gillar tanken och uppskattar tron, men jag vet inte...
Ja, just nu har jag annat att ta tag i, men sedan?
Åren med Beer drinking boys har satt sina spår. Både genom den där beroendeframkallande känslan av att alltid köra på. Turnéer och allt det där. Men också det andra...Det där som sliter, det där som kallas vardag även för en Rocker. Så jag vet inte...Tror inte att det finns så mycket rock´n roll kvar i mig om jag skall vara ärlig, men så här års kan jag ändå inte låta bli att tänka på det. Den där frihetskänslan det ändå innebär, glädjen och inspirationen.Jag måste medge att dessa rader tänder en glöd inom mig.