IOGT svarar att det gått fel i systemet

Efter att mitt blogginlägg om min besvikelse på IOGT-NTO publicerades igår gick det ganska snabbt att få ett svar från organisationen. Det tog inte en allt för lång tid tills jag fick svar från presssekreteraren Johnny Foglander. Han bad om ursäkt för att det tekniska inte fungerat, men la skulden på mig som mottagare att jag uppfattat brevet så.
Synd. För att tekniken strular kan jag ta, men att man visar noll respekt för mottagaren genom otrevliga brev och auktoritär retorik är helt oacceptabelt.

Gårdagens inlägg blev det hitills mest lästa och delade på min nya hemsida. KUL!

Det har också de senaste veckorna tillkommit nya läsare till bloggen. Jag lovar göra mitt bästa för att ni och alla gamla läsare skall finna fortsatt nöje att följa mig och mina förehavanden.
Jag önskar er alla en härlig fredag. Än är det mycket sommar kvar!