Jag är ingen Zorro, men jag försöka leva efter hans ideal.

Jag åker från jobbet direkt till judomattan.Inte utan att jag blir lite imponerad själv. Att känna att man åldras kan lätt göra en lite nojig, men jag tycks fortfarande kunna "hålla fortet". Om än med mer
mogen touch.

I går kväll gick jag igenom brev som jag fått från läsare. Mina bloggläsare. Ibland kan det dröja ett par veckor och ibland så tycks allt komma på en gång.
Jag försöker svara så gått det går. Ibland är det enkelt, ibland svårt.

Jag försöker svara så fort som möjligt, men ibland kan det dröja upp till en vecka. Alla skall få ett svar. Det är mitt löfte. Ofta snälla brev, från snälla människor, men ibland blir jag kritiserad. Ibland med all rätt. För jag är ju inte mer en människa ändå som har ett vanligt jobb, familj och drömmar och längtan, fel och brister.

"Jag gör så gott jag kan" måste ibland vara fullt gott.

Jag får höra att man lärt känna mig genom att följa min blogg. Det både från människor som jag inte känner, men även från människor som gör det, men på det här viset sett en annan sida av mig. Jag tänker ofta på det där. Att vara så utelämnade, att människor tror att man känner mig. Är det bra eller dåligt?
Mina slutsatser brukar vara föränderliga åt bägge håll. Jag följer själv flera bloggar med olika slags inriktning. Jag kan hålla med om att ibland känns det som man kommer väldigt nära människan som skriver. Man skapar sig en bild av denne, oavsett om man vill det eller ej.

Och..jag har lärt känna människor genom deras blogg, utan att någonsin träffat dem. Vanliga människor, människor med en historia att berätta som intresserar just mig.
Huruvida det står till i verkligheten kommer jag antagligen aldrig få reda på.

För ett par, tre år sedan var jag på en mycket trevlig fest. Det var en temafest där film och bio stod i centrum. Jag fick bli Zorro för en kväll och natt.
En superhjälte som alltid är de svagas förste hjälpare, en person som i det mesta är ofelbar.
Jag försöker göra gott. Jag försöker att vara en god medmänniska. Ibland är jag det, ibland misslyckas jag. Jag gör en del bra saker, men ibland blir det fel, men jag försöker att leva det här livet så gott jag kan och alltid göra mitt bästa. Precis som jag tror att du gör.

Trevlig kväll på er !