Jag var bättre förr

Jag går tillbaka ett år i tiden och kan konstatera efter att jag tittat på några blogginlägg att jag fortfarande är långhårig. Jag kan också konstatera att jag skrev bra i augusti i fjol. Riktigt bra inlägg om jag får säga det själv. (Du hittar dem här).
Jag är långt ifrån den formen idag. Kanske för att mitt manusskrivande tagit allt kreativt utrymme. Kanske för att jag har tappat det. Hursomhelst blev det förutom en ganska otäck upptäckt, faktiskt inspirerande.
Inspirerande till att faktiskt skriva bättre, skriva om viktiga saker och ta det mer på allvar. På allvar i den bemärkelsen att lägga någon sorts själ bakom det.
Nu går natten in i Färgelanda.
Ljuset kom och drog förbi. Det gör mig både sorgens och glad, därför att för varje mörk natt finns det en ljusare dag. Jag var bättre förr, men jag kan bli bra igen. Jag behöver bara ta i mer. För efter mörker kommer ljuset åter.
Och jag skall börja leverera igen.