Jag vet inte

Jag bloggar inte på några dagar, men ni läsare tycks hitta hit ändå. Det är ett härligt fenomen med den där besökarstormen som alltid kommer direkt när man inte publicerat något inlägg på 24 timmar.
Storm har vi också haft i Färgelanda, eller nåja; Jag väljer att inte säga som den stora massan utan nöjer mig med att säga att det varit blåsigt av det kraftigare slaget.
Det är som att hösten kom tidigt i år, för inte var det sommarblåst och regn som kom, trots att det idag är sommargrått och det mer Sverigevänliga 14 graderna.

Som bloggbild väljer jag en sjudundrande raket. En av flera över Amalfikusten den här sommaren. Så är det när favoritapostlarna skall firas och det på olika dagar i de olika byarna.
För mig symboliserar det ett fyrverkeri för den här sommaren, den här semestern som varit speciell på många sätt. Nu är den faktiskt slut och jag har idag funderat på vad jag känner inför det faktum. Känns det jobbigt? Eller är det skönt att komma tillbaka till vardagens rutiner? Mitt svar är att jag vet inte. Just nu är det som att jag inte vet någonting.