Just feel better

Den här helgen varje år brukar jag och min vän besöka tältet med de solblekta rocktshirten. Det har blivit en trevlig tradition och har med åren inneburit att jag samlat på mig ett antal rariteter.
För här hittar du inte de vanliga Maiden, ACDC, Motorhead eller Elvis tishorna, utan här gömmer sig gamla tröjor med t ex Saxon, Brian Adams, Lynard skynard och Ebba Grön. Sånt som du inte hittar någon annanstans.
I år hade jag drömt om att komma över en Krokus eller varför inte en Michael Shenker group...
Tyvärr var det mesta solblekt och det som han försökt sälja i fjol, hade nu fått ytterligare ett år i solen.
Men, där på galgarna mellan Slipknot och Sepultura hängde denna raritet. En turnétröja från 2006 och som följde albumsläppet med samma namn 2005.

Carlos Santana - denna gitarrhjälte och levande legend! Den där gitarren som alltid lyckas få mig på gott humör.
Det där albumet är en riktig höjdare och om jag inte minns helt fel så gick den direkt upp på andra plats på Billboard Hot 200.
Personligen älskar jag svänget med Mary J Blige på sång i My man och vackra Trinity förstås i ett sagolikt gitarrmöte med Kirk Hammet...
Men den låt som jag tänker lite extra på och som jag spelar om och om igen denna morgon är I just feel better med Steven Tyler på sång. Jag tyckte om den så mycket då och det har inte förändrats.