Just one kiss away from heaven

Nu skiner solen och vägarna ligger fria och om hösten skall vara så här, så är jag med på noterna.

Det är 15 dagar kvar. Jag behöver en plan tror jag på vad jag skall göra just då.
Vad är det jag vill egentligen?
Kanske en heldag ute i ett fantastiskt höstväder?
"En sparka löv-dag".

Jag blickar framåt. Det är ett upplopp där framme och alla undrar vem som skall spurta först. Jag har inte börjat att summera detta år, men med tanke på allt som nu hela tiden händer, så behöver jag ändå sortera och boxa.
Tid är det moderna digitiala samhällets största bristvara.

"We can just stay here in this minute
Lose all track of time
Let the world spin on without us for a while
I'm telling you, we're just one kiss away from heaven
So baby, hold on tight"

Brett young fyller allt tomrum i min egna skaparsfär och precis när jag konstaterar det där med "tiden", kommer de där raderna så efterlängtat och sanningsenligt. ""We can just stay here in this minute, Lose all track of time" och det där med "just one kiss away from heaven" blir så romantiskt övervävlande i stunden så hela jag fylls av vällust.

Just one kiss away from heaven - all tid stoppas för evigt.