Klubben och tävlingen

Den här helgen har det arrangerats judotävling i Färgelanda. En tävling som jag för många år sedan var med och både tog fram och startade upp.
Sedan 12 år tillbaka är jag ordförande i den förening som ligger mig allra varmast av alla. Det är just här, i den här föreningen, med de här människorna som jag fått uppleva några av mina finaste ögonblick i livet.

2012 bestämde vi oss för att lägga tävlingen Judodraget på is. Vi hade då kört i så många år och det var varken roligt eller inspirerande längre. Jag tror att just det där är så viktigt, att man känner glädje i det man gör. Detta för att överhuvudtaget kunna ha en uthållighet i allt. Vi fann nya saker att göra, roliga projekt som vi med glädje gav oss in i. Nu gör vi åter den här tävlingen och just den där glädjen som jag nämner, är tillbaka. Det är många som jobbat hårt för att allt skall bli så bra som möjligt och detta med ett leende på läpparna. Jag är så tacksam att jag får vara en del i allt det här och att i just denna stund kunna sitta här och vara så nöjd över den fantastiska tävling vi arrangerade.