Like I Loved You

Jag putsar fönster och städar upp på uteytor. Nu kan snön komma.Sedan ger jag mig ut i dagen.
Idag är det mycket som skall göras, men i sanningens namn skulle jag bara vilja ta en långpromenad i timmar. Gärna tillsammans med någon som vill utbyta klokheter och samtidigt ha svar på massor av frågor. Någon som bara vill lyssna på en man mitt i livet.

Brett Young regerar numera som oftast bland musikutbudet i mitt hem. Han gör det så lätt att ta in de där olika budskapen som han tar upp i dessa sånger. Jag tycker om hans röst. Jag tror att det är just rösten som skapar den där magin kring låtarna.

Would've thought you wrote down every word
Goodbye spelled out like it had been rehearsed
There ain't no point in trying to change your mind
Seems like
You've got it all figured out
You're alright
With the way this is going down

Och det är just den där fraseringen när han sjunger "There ain't no point in trying to change your mind"
som verkligen får i gång mig, som får mig att sjunga med i refrängen som jag redan kan utantill.

"Don't tell me we can still be friends
Hanging on the weekend
You're gonna be okay if I start seeing somebody new
You hope that I do
It won't be long
'Til I forget to call every time that I'm drinking
And you ain't the love song
I can't keep from singing
I gotta be honest
If you really believe that's the truth
You never loved me like I loved you"

Det är så där som min dag är, jag angriper den med en sång och sedan får allt bara komma till mig.