Love wins

Jag äter en god middag på restaurangen som ligger bara några få hundra meter från där jag bor. Det känns bra att kunna bo i en landsbygd och samtidigt kunna ha bra service.
Sedan hem och en tupplur som blir mer än så, nästan som en evighet.
Nu en kombo av espresso och vin. Dock inte samtidigt. Det är en lugn, skön och avkopplande dag som börjar med ett par träningspass med judo på förmiddagen, men som sedan går in i det totala lugnet.
Det handlar om att ta tillvara på dagarna, att ta tillvara på livet. Att njuta när man kan och göra de där timmarna till något speciellt. Helst alla och helst inte slösa bort dem på sömn som i mitt fall idag. Om man inte ser det som en investering då förstås...
En investering i mig själv där jag nu förhoppningsvis har många timmar i kväll och in i natten som jag kan göra meningsfulla och bra - meningsfulla och bra just för mig!

Carrie Underwood har släppt en ny platta. Den hjälper mig i denna stund att sakta bli stark igen och redo för denna andra del av min dag. Hon har en låt här som heter Love wins. Jag gillar det där statementet. Det är alldeles för lite kärlek nu!

"I believe you and me are sisters and brothers
I believe we're made to be here for each other
And we'll never fall if we walk hand in hand
Put a world that seems broken together again
I believe in the end
love wins"

Mer passande än så kan det inte bli i denna stund och medan Carrie levererar det här kärleksbudskapet, lägger jag i från mig datorn för en stund, spelar den där låten igen, lutar mig tillbaka, blundar och tar in. Jag har en skön dag. En avkopplande dag. I morgon skall jag ta tag i "allt det där", men nu - just nu kopplar jag bara av och låter det viktigaste budskapet i vår tid regera.