Lugnt nu

Efter träningen i måndags satte jag på den där sköna, så välarrangerade låten med SJÖMILA och det som ett statement att nu och här sätter jag punkt. Mitt sällskap i bilen som tydligen missat Sjömila gick igång och ville veta vad det lyssnades på. Där hittade de något som de tyckte om och som säkerligen kommer glädja dem länge, länge.
För så är det med musik. Den skall finnas där och förstärka vår egna sinnesstämning, eller att t om skapa en som t ex i denna juletid.

och med hoppfullhet tar jag in

Det är nu allt kan hända, när sanningen skådas
Allt kan vända, det känner vi båda.
Om vi vägrar trampa i gamla spår
och vågar att följa den väg som vi går


och allt skall alldeles strax explodera i en skön euforisk livsbejakelse.

Vi tar det lugnt nu, sakta går vi hem igen
Vi tar det lugnt nu, vi hittar säkert hem igen
Vi tar det lugnt nu, sakta går vi... hem igen
Vi tar det lugnt nu...


Och i den vackra text finner jag tröst, förlåtelse och styrka och beger mig hemåt för att i min värld skapa den där rätta julfeelingen.