Michelletimmen

Jag håller på att skriva en bok. Den skall vara klar i april. Människor i min absoluta närhet känner till det sedan ett tag, men i dagarna kommer det bli officiellt.
Jag har genom åren skrivit hundratals låtar, ett antal poesisamlingar, noveller och två romaner, men jag har alltid gjort det för min egen skull, min hobby, min stund. Allt har jag sparat här hemma, som minnen från en gången tid.
Jag har aldrig känt ett behov att få det publicerat och har därför aldrig tidigare vänt mig till något förlag.
Dock har det de senaste åren funnits en önskan inom mig att göra något på "riktigt" och i somras påbörjades den bok som skall vara färdig i april och finnas för allmän beskådan under hösten.

Under slutet av 90-talet hängde jag på ett slitet gym på Mercer University, Macon, Georgia. Varje dag klockan fem kom en student som hette Michelle in på gymmet och det fick träningsintensiteten bland de manliga utövarna att öka med över 100 procent. Just där och under de här tillfällena föddes historien, thrillern som går under namnet Michelletimmen.

Genom åren har den där historien funnits kvar inom mig, men det var först i våras som jag bestämde mig för att göra verklighet av den och låta den bli mitt första publicerade alster.

Jag jobbar bäst under press och att nu så många får reda på det, pressar mig på ett positivt sätt så att jag skall klara deadline.
Jag kommer fortsättningsvis berätta mer om hur det går och hur mitt skrivande fortskrider och allt hittar ni förstås här.