Min blogg tycks trenda i Kina

Jag borde komma igång. Borde bryta upp och göra mig redo för en större arbetsinsats. Kanske träna? Kanske ta tag i det där som jag behöver få ordning på! Kan skylla på att det fortfarande är påsk. Kan skylla på det där hemska som hände på en lekplats i Pakistan i går och som fortfarande levererar mardrömsbilder på näthinnan ..

Jag är trött, lat och villrådig. Jag har strategier för sånt här, men när det verkligen gäller tycks jag totalt har kapsejsat.

Jag klarar inte av all frihet alla dessa lediga dagar innebär. Iallafall inte idag.

Men när det gäller mitt bloggande tycks jag åter vara på G. Tänk vad roligt allt blir bara man kommer in i det.
Google analytics bekräftar dessutom att jag verkligen är på G!
24 personer som just nu är inne på min sida och ...
Nästan 70 kineser som på någotvis hamnat här. Har förvisso några vänner där borta, men sån här statistik kanske man trots allt skall ta med en nypa salt...