Min egna E-shop

Ett av de bästa beslut jag tagit är att starta upp egen e-handel. Vanligtvis brukar jag använda onsdagar och söndagar för att skicka iväg böcker, ordna med administration och bokföring, men idag fick det bli ett trevligt lördagsnöje. Även om det innebär en hel del extrajobb för mig, så kommer jag närmare läsarna på ett sätt som jag föredrar. Det blir liksom mer personligt.

Idag har jag packat 14 nya böcker som skall iväg och 6 stycken finns här hemma signerade för avhämtning. Det där att träffa förväntansfulla läsare har blivit ett personligt nöje och en ersättning för att man inte kan hålla några vanliga signeringar ute i handeln.
Även om jag älskar att kunna rada upp mina beställningar och ta en bild på dem, så börjar jag nu också att längta efter att få komma igång att skriva igen. Att kunna tillbringa timmar av helgen, tidiga vardagsmorgnar och kvällar för att bara gå in i sin egna värld igen. Så skall det snart få bli, men först skall jag fortsätta att njuta av att få skicka iväg beställningar till förväntansfulla läsare.

Vill du också beställa en bok, eller är intresserad av att veta vad den handlar om så tryck här.