Min intention

I takt med att jag åldras, känner jag mer och mer att jag vill ha en tydlig intention med mitt liv. Jag vill ha en riktning och ett syfte som driver mig framåt. Det handlar inte längre om att bara leva dag för dag och se vad som händer. Jag vill ha något att sträva efter och uppnå.

Att skriva har blivit en stor del av min process för att utforska mina tankar och ideer. Genom att sätta ord på mina tankar och känslor kan jag bearbeta och förstå dem bättre. Jag kan också uttrycka mig på ett sätt som jag inte alltid kan muntligt.

Jag skriver inte bara för mig själv, utan jag vill också att mina ord ska nå ut till andra. Jag vill inspirera och påverka människor på ett positivt sätt. Det är därför jag skriver dikter och bokmanus. Jag vill skapa något som andra kan ta del av och kanske till och med bli berörda av.

Mitt författande är också en del av min intention för mitt liv. Jag vill fortsätta att skriva och utveckla min förmåga att uttrycka mig på ett konstnärligt sätt. Jag vill skapa något som är meningsfullt och som kan överleva mig.

Men det handlar inte bara om att skriva. Jag vill också vara närvarande i mitt liv och i mina relationer. Jag vill leva på ett sätt som gör skillnad, både för mig själv och för andra. Jag vill vara en god vän, en kärleksfull partner och en stöttande familjemedlem.

Så min intention med mitt liv är att leva på ett sätt som gör skillnad, både för mig själv och för andra. Jag vill skriva och skapa sånt som påverkar människor på ett positivt sätt. Jag vill vara närvarande i mina relationer och vara en stöttande närvaro i andras liv. Det är mitt mål och min intention tills vidare.