Minnen från en annan tid

För några dagar sedan hörde en gammal vän av sig till mig som jag inte pratat med på länge. Vårt samtal väckte minnen från en svunnen tid då vi tillbringade så gott som varje dag tillsammans.
Brian var amerikanen i gänget. Han som kunde fixa sånt som en "inföding" bara kunde fixa. Han kunde sitt Georgia och med det blev han inte bara en nära vän, utan också en viktig person att som mentor göra amerikaner av mig och alla de andra "legal aliens" som "hängde" vid den här tidpunkten.

I ett fotoalbum finner jag bilder från när vi besöker Washington DC.
På bilden ovan; Brian i mitten och bredvid till vänster jag och sedan Fredrik (Också han från Sverige). På andra sidan om Brian; Pranav och Michal.
Framför vita huset en regnig och mulen dag.

På fotot nedan; Brian med Fredrik till vänster och jag till höger.
Så många minnen som bara vältrar sig fram från en tid då det mesta var möjligt och ganska fritt från vardagliga bestyr.