My Name Is Bocephus

Det är en kväll då jag kämpar med inspirationen och utmanar mitt skapande ego. En kväll då jag fortfarande försöker skaka av mig gårdagskvällens festande och dess eftersköljande biverkningar. Jag värmer glögg och sätter på en fantastisk hyllningskonsert till Hank William jrs ära. Kid Rock inleder med en riktig rökare, en tung version av "My name is Bocephus". Jag slås ännu en gång av hur cool Kid Rock är. Jag vill ha hans coola hatt, hans coola brillor ...ja, t om med hans päls. Om jag inte skulle varit Tommy eller för all del Hank Williams JR, skulle jag vilja vara just Kid Rock. Jag skulle vilja stå på den där scenen och sjunga;

"Some of us are born with it, some of us don't ever ever get it.
Thank God I'm a guitar man,
And its true I love the money
And its true I love all the honeys
But the thing I really love is to get down with the band."

och jag hade älskat att spela för och sedan umgås med alla de där stjärnorna/artiserna i publiken som kommit för att hylla den store mästaren Hank Jr.

Smeknamnet "Bocephus" fick Hank Williams Jr av sin kända far Hank Williams, när denne såg sin son för första gången sovandes i vaggan. Själv fick jag smeknamnet "Manne". Inte lika häftigt. Bocephus och Manne...
"My name is Manne.." Just i denna stund föredrar jag nog att sjunga med i; my name i Bocephus.